19.10.2019

Praznično v Krajevni skupnosti Krmelj


 

Pretekli petek so v Krajevni skupnosti Krmelj obeležili krajevni praznik.

Predsednica sveta Krajevne skupnosti Klementina Žvar je v svojem nagovoru izpostavila preteklo delo sveta Krajevne skupnosti in se dotaknila načrtov za prihodnost. Župan Občine Sevnica Srečko Ocvirk je pohvalil sodelovanje Krajevne skupnosti Krmelj in Občine Sevnica pri izvedbi skupnih projektov, kar je dobra popotnica tudi za prihodnje dobro skupno sodelovanje in načrtovanje infrastrukturnih in drugih posodobitev v krajih na območju Krajevne skupnosti Krmelj.

Priznanja za prizadevno delo in dosežke je Svet Krajevne skupnosti Krmelj letos namenil Prostovoljnemu gasilskemu društvu Krmelj, ki v letošnjem letu praznuje 90. obletnico delovanja, družini Vidmar iz Gabrijel, ki izdeluje domače ekološke testenine Gabaroni in Nevenki Flajs, likovni ustvarjalki in oblikovalki, predsednici društva Svoboda Krmelj in Aktiva žena Tržišče.

Zbrane so v Kulturnem domu Krmelj s prijetnim kulturnim programom v praznovanje popeljali učenke in učenci Osnovne šole Krmelj, z glasbenim vložkom je navdušil Jošt Fister, prireditev pa sta povezovali Renata Mlinarič in Polona Starič.