Aktualno

22.09.2017

Prihaja teden športa - tudi v Sevnici


V Sloveniji letos tretje leto zapored poteka Evropski teden športa, in sicer med 23. in 30 septembrom 2017. Evropski teden športa je pobuda Evropske komisije za spodbujanje športa in telesne dejavnosti v Evropi. Vloga nacionalnega koordinatorja v Sloveniji je bila zaupana Olimpijskemu komiteju Slovenije - Združenju športnih zvez, projekt pa sofinancira Evropska komisija preko programa Erasmus+.

Glavna tema kampanje ostaja #BEACTIVE (ang. »bodite aktivni«), njen cilj pa spodbuditi najširši krog prebivalcev k redni telesni dejavnosti skozi vse leto. Izberimo si takšno aktivnost, ki nam je blizu in nas osrečuje. Evropski teden športa je namenjen vsem, ne glede na starost, izobrazbo ali telesno pripravljenost; je priložnost, da preizkusite različne vadbe in najdete primerno zase.

Z različnimi aktivnostmi se tem ciljem pridružujemo tudi v Sevnici. V tabeli so nanizane različne možnosti vadbe, na katerih je udeležba v okviru Evropskega tedna športa brezplačna; potrebujete primerno športno opremo.

Klik do povezave na program