Gumb išči|

Zapri iskalnik

Ta konec tedna je načrtovana asfaltacija novega rondoja v Šmarju

14. 11. 2023 • Obvestila V sredo, 15. novembra 2023, se bodo pričela pripravljalna dela za asfaltacijo novega rondoja v Šmarju. Promet bo predvidoma usmerjan ročno.

V kolikor bodo vremenske razmere dopuščale, bo v četrtek, 16. novembra, asfaltiranje potekalo na desni polovici cestišča od trgovine Lidl proti središču mesta.

V petek, 17. novembra, bo nato sledila asfaltacija leve polovice cestišča, od nadvoza čez progo Zidani Most–Dobova proti Savskem mostu. Na ta dan bo tudi popolna zapora tega nadvoza, promet pa bo speljan čez industrijsko cono. V primeru poslabšanja vremena bo nadvoz zaprt še v soboto, 18. novembra.

Trenutna vremenska napoved je relativno ugodna. Če bo na dan načrtovane asfaltacije močno deževalo, bo poseg prestavljen do časa, ko bodo razmere za ureditev ugodnejše.

Ob tem prosimo vse udeležence v prometu, da dosledno upoštevajo cestno-prometna pravila in signalizacijo na območju gradišča, hkrati pa prosimo tudi za razumevanje, saj se bodo v primeru zapor potovalne poti v in iz mesta Sevnica nekoliko podaljšale.

kuvertaNaroči se na e-novice