Gumb išči|

Zapri iskalnik

Podžupan

Podžupan Občine Sevnica je Janez Kukec. 

podžupan Janez Kukec 

Janez Kukec (rojen 29. julija 1962) je diplomirani upravni organizator, spec. javne uprave, doma iz Tržišča. Svojo poklicno pot je opravljal kot policist oziroma načelnik policijske postaje, več let je bil zaposlen  tudi na Generalni policijski upravi Ministrstva za notranje zadeve v Ljubljani.

Aktivno se je vključil v družbeno delovanje v letu 2006, ko je postal predsednik Krajevne skupnosti Tržišče, katero je vodil do leta 2011. Od leta 2010 opravlja naloge občinskega svetnika. Že četrti mandat opravlja tudi funkcijo podžupana Občine Sevnica.

Bil je aktiven udeleženec vojne za Slovenijo 1991 in je veteran združenja »Sever«. Bil je ustanovitelj in predsednik Kinološkega društva na Mirni, član in predsednik Lovskega društva Tržišče, član Čebelarskega društva Šentjanž ter član še nekaterih društev, ki aktivno delujejo v občini Sevnica in izven. 

Kot nepoklicni podžupan je imenovan za pomoč pri opravljanju tekočih nalog Občine Sevnica in za nadomeščanje župana v primeru njegove odsotnosti ali zadržanosti.

 

Stik s podžupanom


07 81 61 213 (Kabinet župana) 

Termine za osebne razgovore s podžupanom lahko uskladite s kabinetom župana po telefonu, e-pošti ali osebno. 

kuvertaNaroči se na e-novice